h

Nieuws uit 2013

19 december 2013

SP: Voorkom leegstand van winkels

De SP stelde donderdagavond voor om de behoefte naar nieuwe winkelpanden in De Hovenpassage te onderzoeken, voordat een extra winkeloppervlak van 2.500 vierkante meter wordt gebouwd. De partij vindt het belangrijk dat het winkelcentrum aantrekkelijk blijft en maakt zich zorgen over leegstand. 
Lees verder
12 december 2013

Wethouder: geen veranderingen voor buurthuizen

Met de overname van Breed Welzijn Delft door Participe verandert er niets voor de buurthuizen. Dat zei wethouder de Prez gisteravond in antwoord op vragen van de SP.

Lees verder
4 december 2013

Vierde Demonstratie: Stop Afbraak Zorg!

Demo_13_09Op vrijdag de 13e december 2013 organiseren het comité “Zorg Voor Elkaar” en het comité “Wij Zijn De Zorg” de vierde demonstratie tegen de afbraak van de zorg en het instellen van een opname stop in verzorgingstehuizen. Zorg is een basisvoorziening, die als het aan deze regering ligt wordt afgebroken.

In Delft worden alle verzorgingstehuizen gesloten, worden werknemers in de zorg massaal ontslagen en raken als gevolg hiervan mantelzorgers zwaar overbelast. Daarnaast wordt ook fors bezuinigd op voorzieningen voor gehandicapten, dagopvang en thuiszorg.

Lees verder
4 december 2013

Actiebijeenkomst: Stop afbraak Zorg!

Op woensdagavond 11 december 2013 organiseren het comité “Wij zijn de Zorg” en het comité “Zorg voor elkaar” een derde actiebijeenkomst ditmaal in de Kuijperwijk tegen de afbraak van de zorg in Delft.

Lees verder
21 november 2013

Lieke van Rossum lijsttrekker SP Delft

Lieke van RossumAfgelopen woensdag heeft de ledenvergadering van de SP Lieke van Rossum gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadverkiezingen in 2014. Lieke zit al 8 jaar voor de SP in de raad al was ze de laatste maanden op zwangerschapverlof.

Lees verder
21 november 2013

Actiebijeenkomst Stop Afbraak Zorg

Renske

Op woensdagavond 27 november 2013 organiseren het comité “Wij zijn de Zorg” en het comité “Zorg voor elkaar” een actiebijeenkomst tegen de afbraak van de zorg in Delft. Op deze avond zal SP Tweede Kamerlid Renske Leijten een inleiding verzorgen over de bezuinigingsplannen in de Zorg en de gevolgen hiervan.

Lees verder

Pagina's

U bent hier