h

DebussyCup komt terug

27 juni 2024

DebussyCup komt terug

Foto: SP

29 juni is er voor de tweede keer een buurtfeest achter de Debussyflat. Vorig jaar werd dit idee van de SP een groot feest voor de hele buurt. Het leverde ook wat op: de gemeente heeft het voetbalveld vervangen en de omgeving opgeknapt.
Dit grote succes vraagt om een vervolg en daarom is er dit jaar weer een voetbaltoernooi, springkussen en wat te eten. Alles is gratis, het begint om 12.00 uur en je kan gewoon langslopen.

Vorig jaar is de wethouder na dit buurtfeest met jongeren uit Buitenhof in gesprek gegaan om het grasveld te verbeteren. Daar zijn afspraken gemaakt over het voetbalveld, bankjes, een waterkraantje en ook een soort dug-out. Het veld en de bankjes staan er nu, de rest moet nog komen. Rien Fierst van de SP: “Deze jongeren hebben laten zien dat je dingen voor elkaar kan krijgen als je maar samenwerkt en het slim aanpakt. Dit jaar verzamelt de SP op het feest meer goede ideeën. En dan gaan we weer proberen om dat samen voor elkaar te krijgen.”

De middag wordt georganiseerd door Delft voor Elkaar, de SP en gesteund door Vidomes

U bent hier