h

Delftenaren vertellen waarom ze op de SP gaan stemmen.

21 november 2023

Delftenaren vertellen waarom ze op de SP gaan stemmen.

De SP stond 18 november weer bij In de Hoven. En als je mensen echt spreekt blijkt dat ze echt wel nadenken over hun stem. Daarom hebben we een aantal gesprekken tussen Lieke van Rossum en willekeurige voorbijgangers opgenomen.

Zij leggen uit waarom ze op de SP gaan stemmen.

Twijfel je nog? Andere parijen beloven veel maar willen Nederland niet echt veranderen. Ze willen vooral kleine veranderingen hier en daar. Maar de SP wil de vele problemen echt bij de wortel aanpakken. Met een nationaal zorgfonds zonder eigen risico. De SP wil huizen bouwen om in te wonen - niet om geld mee te verdienen. En de ongelijkheid aanpakken met fatsoenlijke lonen waarvan je ook rond kan komen.

Dus stem woensdag SP. Twijfel je nog steeds? Lieke van Rossum en Joost van der Sluis staan ook op de lijst.

U bent hier