h

SP-enquête OV van start

12 september 2023

SP-enquête OV van start

Zoals voor de zomer aangekondigd gaat de SP in Zuid-Holland een breed onderzoek doen naar de ervaringen van de inwoners met het openbaar vervoer. Na consultatie met de afdelingen in de Provincie is de enquête nu klaar en gaat de Statenfractie ermee van start. Tot 1 oktober kan iedereen deelnemen via de link https://www.sp.nl/ovenquete.  

SP-fractievoorzitter Lies van Aelst: “Goed openbaar vervoer is voor de SP topprioriteit. We maken ons hard voor een goede bereikbaarheid en toegankelijkheid met het OV voor de hele Provincie. We hopen van heel veel inwoners te horen hoe zij denken over het OV, zodat we onderbouwd de discussie daarover kunnen voeren in Provinciale Staten.”

In diverse afdelingen van de SP zal ook deur aan deur worden gegaan om zoveel mogelijk respons te krijgen. In de loop van het najaar worde de resultaten naar buiten gebracht.

De papieren versie van de enquête is hier te vinden.

Reactie toevoegen

U bent hier