h

SP-Stemmers bedankt!

17 maart 2022

SP-Stemmers bedankt!

Foto: Joost van der Sluis / SP Stemmers bedankt poster

De SP heeft in Delft 2 zetels gehaald. Lieke van Rossum en Joost van der Sluis zijn gekozen in de gemeenteraad. De komende 4 jaar zal de SP zich inzetten voor betaalbare woningen en aandacht voor voorzieningen, ook in de wijken buiten de binnenstad.

De SP had 3 zetels en is er dus een zetel achteruit gegaan. Dat is jammer want met een zetel minder kan de SP ook minder voor elkaar krijgen. "Maar dat wil niet zeggen dat we niets meer kunnen. De afgelopen jaren hebben we een hoop voor elkaar gekregen, zoals de kleinschalige scholen in Tanthof en gratis toegang voor Delftenaren bij de Prinsenhof. We blijven ons inzetten voor onze idealen en zullen ook in de toekomst weer successen halen, samen met de bewoners", aldus Joost van der Sluis die nieuw in de raad komt.

Reactie toevoegen

U bent hier