h

De scholenschuif in het Tanthof

10 januari 2019

De scholenschuif in het Tanthof

Foto: google maps / google maps

De SP heeft een document in bezit waarin de effecten van een megaschool op de omgeving worden geïnventariseerd. Sinds de zomer is de SP al bezig om dit document officieel op te vragen bij de gemeente maar tot nu toe is dit niet gelukt.

Deze PUK (planuitwerkingskader) is geen vaststaand feit maar een eerste aanzet tot discussie. Dus tijd om het document met iedereen te delen. Zie de bijlage.

De SP heeft met bewoners gesproken die wonen rondom basisscholen in Tanthof-Oost. Niemand wil dat de scholen daar weg gaan. Tevens hebben leraren en ouders hun bezorgdheid uitgesproken over het creëren van een megaschool. De identiteiten van de verschillende scholen zullen wegvallen zodat er minder vrije keuze in onderwijsstijlen voor ouders is.

Wat vind u van dit document?

Wat vind u van de plannen voor een megaschool?

Laat het ons weten op:

Marjon.SP.Delft@gmail.com

U bent hier