h

SP-Stemmers bedankt!

22 maart 2018

SP-Stemmers bedankt!

Foto: Duko Stolwijk / Lijsttrekker SP Delft Lieke van Rossum

SP-Stemmers bedankt! We hebben in Delft een goede uitslag gehaald.  We zijn constant gebleven op 3 zetels (7,8%). Lijsttrekker Lieke van Rossum over het goede resultaat: "Aan de uitslag zie je dat veel mensen in Delft vinden dat er meer betaalbare woningen in Delft moeten komen, waar we ons in de campagne voor hebben ingezet. Wij blijven vechten voor 3000 betaalbare huurwoningen erbij, geld voor buurtvoorzieningen als speeltuinen, buurthuizen en sportveldjes en een actieplan tegen armoede.

Met Groen Links als grootste partij in de stad, gaan we er van uit dat een socialer Delft mogelijk is. De SP gaat in ieder geval zaterdag weer de straat op om met Delftenaren te spreken over de uitslag. We hebben er heel veel zin in om weer actief samen met mensen de stad te verbeteren, in de raad en vooral ook daarbuiten!"

U bent hier