h

Lieke van Rossum lijsttrekker SP Delft

11 januari 2018

Lieke van Rossum lijsttrekker SP Delft

Foto: Lieke van Rossum

Lieke van Rossum is door de ledenvergadering van de SP Delft gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart. De SP leden hebben ook het verkiezingsprogramma goedgekeurd. Lieke: "Het is een eer om de SP nog een keer te mogen aanvoeren bij de verkiezingen. Ik ben ook heel blij met het verkiezingsprogramma. De SP legt vooral de nadruk op het bouwen van goedkope woningen voor allerlei groepen in Delft. Daarnaast blijven we vechten voor voorzieningen in de buurt, zoals de buurthuizen, speelplaatsen, kinderboerderijen en sport- en cultuur-verenigingen."
Er staan in totaal 30 mensen op de SP-kandidatenlijst. Wim Hamelink is de nummer twee, de top-5 wordt verder gevormd door Boris Duijf, Marjon Kok en Joost van der Sluis.

De opkomst van de ledenvergadering was hoog. Volgens SP voorzitter Joost van der Sluis is dat verklaarbaar: "Onze SP leden zien in dat deze stad veel beter bestuurd kan worden, wat ze extra motiveert. Het is tijd voor verandering in Delft, dat er niet alleen met bewoners gesproken wordt, maar ook naar ze wordt geluisterd. Dat geeft onze leden extra energie voor een goede campagne."

U bent hier