h

Deze speeltuinen kunnen beter!

23 oktober 2017

Deze speeltuinen kunnen beter!

Foto: Lieke van Rossum / SP Delft

Een goede speeltuin in je buurt is belangrijk! Binnenkort stelt de gemeente de begroting voor volgend jaar vast. De afgelopen jaren is bezuinigd op speelplekken en is van plan ook volgend jaar het budget beperkt te houden. De SP ging daarom bij omwonenden van twee Delftse speelplaatsen langs. Kan deze speeltuin beter?

Ja! Was het duidelijke antwoord. In beide buurten was vrijwel iedereen het er over eens dat de speeltuin echt wel aan wat extra's toe was. Soms waren er zelfs zorgen over de veiligheid en hygiene. Benieuwd wat de mensen voor ideeen hadden? Luister dan donderdagavond naar de Algemene Beschouwingen van SP-raadslid Lieke van Rossum (dat kan live in het stadhuis of via deze link: ris webcam)

Foto: Lieke van Rossum / SP Delft

Martijn weet wel wat er beter kan in de speeltuin bij hem in de buurt!

U bent hier