h

'Niks geen schimmel in de badkamer!'

12 september 2017

'Niks geen schimmel in de badkamer!'

Foto: SP

De bewoners van het Heilige Land die in actie zijn tegen de voorgenomen sloop van hun huizen hadden afgelopen week de gemeenteraad op bezoek. De politiek kwam langs voor een rondleiding door verschillende woningen en discussie. Bewoners lieten hier mee zien hoe fijn het wonen is in de witte huisjes en dat ze helemaal niet rijp zijn voor sloop.

Natuurlijk waren SP-raadsleden Lieke van Rossum en Wim Hamelink ook aanwezig. Van Rossum "Het is goed dat de Delftse politiek nu met eigen ogen heeft gezien om welke huizen en welke mensen het gaat. Woonbron probeert het beeld te scheppen dat deze huizen onbewoonbaar zijn maar niets is minder waar. Het zijn prachtige historische huizen en onderhoud is veel meer op zijn plek"

U bent hier