h

Weten wat er speelt

14 augustus 2017

Weten wat er speelt

Foto: Joost van der Sluis / Marjon Kok van de afdeling Delft belt aan bij de Bachsingel

Het is voor de SP in Delft belangrijk om te weten wat er in de stad aan de hand is. Natuurlijk lezen wij de krant, maar dat is niet genoeg. Onze hulp bij het verzet tegen de sloopplannen in het Heilige Land is begonnen toen we gewoon bij mensen aanbelden.

Door aan te bellen hoorden we wat er aan de hand was en besloten we te gaan helpen. Mede daarom gaat de SP regelmatig in buurten langs. Vorige week waren we in de Bachsingel en je krijgt er weer een hoop nieuwe informatie van. De komende weken gaan we verder.

Mocht je zelf ook iets aan ons kwijt willen, en niet willen wachten totdat we bij je voor de deur staan? Mail ons: delft@sp.nl.

U bent hier