h

Delft ook vertegenwoordigd bij Nationaal Zorgdebat

20 februari 2017

Delft ook vertegenwoordigd bij Nationaal Zorgdebat

Foto: Joost van der Sluis / Groep actievoerders uit Delft op weg naar het Nationaal Zorgdebat

Zaterdag verzamelden de voorstanders van een betere zorg zich in Den Haag. Vanuit Delft was er ook een groep actievoerders. Een aantal is gezamenlijk met de trein naar Den Haag gereisd, anderen kwamen op eigen gelegenheid.

Uit het hele land waren er 10.000 mensen naar Den Haag gekomen. Daar was onder anderen een debat tussen SP-lijsttrekker Emile Roemer, Jesse Klaver, Lodewijk Asscher en Henk Krol. Het debat was georganiseerd door de beweging die strijd voor een Nationaal Zorgfonds, zonder eigen risico.

Iedereen die het gemist heeft kan de actie steunen op de website van het Nationaal Zorgfonds. Daarna word je op de hoogte gehouden van de komende acties.

U bent hier