h

Delftse SP in actie voor Serious Request

21 december 2016

Delftse SP in actie voor Serious Request

Foto: SP / SP

De SP organiseert vrijdag 23 december de 'Roemerrun': een estafetteloop van bekende SP-ers om geld op te halen voor de 3FM Serious Request, dat dit jaar doneert aan het Rode Kruis voor de behandeling van longontsteking bij jonge kinderen in ontwikkelingslanden.

De Roemerrun start vroeg in de ochtend in Den Haag en eindigt ´s middags in Breda met de eindsprint van Emile Roemer. Rond 6.40 uur in de ochtend zal SP-kamerlid Michiel van Nispen finishen op het Zuideinde in Delft. Daniel de Wit neemt dan het stokje over.  

De Delftse SP doet mee aan de actie en zal de renners een enveloppe overhandigen met de Delftse donatie. Vroege vogels zijn welkom om onder het genot van een kopje koffie de renners aanmoedigen, en eventueel een donatie doen.

Helpt u ook mee aan de bestrijding van longontsteking bij kinderen? Doneren kan via:

U bent hier