h

Zwembad op de Markt: fatsoenlijk loon voor belangrijk werk!

13 november 2016

Zwembad op de Markt: fatsoenlijk loon voor belangrijk werk!

Foto: SP

De medewerkers van zwembad Kerkpolder voerden zaterdag zaterdag actie voor behoud van hun loon. Samen met de vakbonden FNV/CNV strijden ze voor een goed sociaal plan, zodat ze bij privatisering van het zwembad niet 25% van hun loon kwijtraken. De SP kwam de medewerkers steunen.

Foto: SP

De afgelopen weken konden bezoekers van het zwembad bij wijze van petitie een badeendje ondertekenen. Zaterdag werden de eendjes te water gelaten in een zwembad op de Markt. Wethouder Hekker (D66) kwam namens het college de eendjes uit het water scheppen.

Foto: SP

Komende woensdag doet de rechter uitspraak of de gemeente zich aan het zogenaamde 'overeenstemmingsvereiste' moet houden, en tot een beter plan moet komen. Wethouder Hekker zei wel een goed sociaal plan te willen voor alle gemeentelijke medewerkers.

Foto: SP

Foto: SP

U bent hier