h

Buurtmarkt in buurthuis "Het Voorhof"

1 november 2016

Buurtmarkt in buurthuis "Het Voorhof"

Foto: Marjon Kok / Wim Hamelink in discussie in buurthuis Het Voorhof

Buurthuis “Het Voorhof” houdt ieder jaar een buurtmarkt die gezellig bezocht wordt door omwonenden. Ook dit jaar was de SP weer van de partij om te luisteren naar ideeën uit de buurt. Het SP-Raadslid Wim Hamelink deed enthousiast mee aan een politiek debat over hoe jeugd betrokken kan worden bij het buurthuis.

Het buurthuis heeft erg behoefte aan een professionele jeugdhulpverlener en men vroeg waarom het zo lastig was om subsidie te krijgen. Vertegenwoordigers van de huidige coalitiepartijen moesten beteuterd toegeven dat de huidige regels voor aanvraag van subsidie niet eenduidig zijn en zij eigenlijk ook niet wisten hoe het een en ander voor elkaar gebokst moest worden. Gelukkig verliep de discussie in dezelfde gemoedelijk sfeer als de hele buurtmarkt. Iedereen vond het een gezellige bijeenkomst, dus volgend jaar zijn we er weer bij.

U bent hier