h

Actiegroep Nationaal ZorgFonds groeit!

14 juli 2016

Actiegroep Nationaal ZorgFonds groeit!

Foto: Lieke van Rossum / SP Delft

De eerste bijeenkomst van de Delftse actiegroep Nationaal ZorgFonds afgelopen dinsdag was druk bezocht. Tientallen mensen die vinden dat het zorgstelsel stukken beter kan en het eigen risico moet worden afgeschaft waren aanwezig. En de actiebereidheid was groot.

SP-raadslid Lieke van Rossum opende de avond en kon de aanwezigen meedelen dat er al meer dan 50.000 mensen het Nationaal ZorgFonds steunen. Bob van Vliet van het campagneteam vertelde hoe het Nationaal ZorgFonfds werkt en hoe het afschaffen van het eigen risico kan worden bekostigd. Tot slot legde Joost van der Sluis, van de lokale actiegroep, uit hoe je mee kunt helpen met de campagne.

Van der Sluis: "Fantastisch dat ook in Delft zoveel mensen mee willen helpen om van het Nationaal ZorgFonds een nog bredere beweging te maken. Veel mensen boden dinsdagavond aan mee te helpen met straatacties, kranten uit te delen of zorgverleners in te schakelen. We gaan hard aan de slag en zullen na de zomer meer bijeenkomsten gaan organiseren!"

 

 

 

 

U bent hier