h

Wethouder neemt "35 Tinten Zorg" in ontvangst

8 juni 2015

Wethouder neemt "35 Tinten Zorg" in ontvangst

Foto: Dagmar Engelen / Dagmar Engelen

Afgelopen donderdag is aan Wethouder Raimond de Prez het boekje “35 Tinten Zorg” aangeboden. In het boekje komen 35 mensen aan het woord die zorg nodig hebben of zorg geven. Ze vertellen hun verhaal en hun zorgen over alle bezuinigingen en veranderingen die in de zorg hebben plaatsgevonden.

Het boekje is gemaakt door “Zorg voor elkaar Delft” en “Wij zijn de Zorg”. Begin 2013 werd “Zorg voor elkaar Delft” opgericht en in mei van dat jaar kwam “Wij zijn de Zorg” er bij. Met andere maatschappelijke organisaties in Delft werden de handen in een geslagen tegen de bezuinigingen in de zorg. Nu twee jaar later in 2015 zijn er 7 demonstraties en andere acties georganiseerd met steun van bekende Nederlanders zoals Nelly Frijda. 

U bent hier