h

SP blij met succes: raadsenquete over financiële tekorten komt er!

26 maart 2015

SP blij met succes: raadsenquete over financiële tekorten komt er!

Het onderzoek naar de financiën van de gemeente waar de SP al maanden voor in actie is gaat binnenkort van start! Donderdagavond besloot de gemeenteraad dat er een feitenonderzoek en een raadsenquete - waarbij verantwoordelijken onder ede gehoord kunnen worden - komen.

De SP stelde direct na het bekend worden van de grote financiële tekorten in september voor dit onderzoek uit te voeren. Om alles boven water te krijgen, zodat er in de tokoemst nooit meer zo met geld om wordt gegaan door de gemeente. Na veel gesprekken met mensen op straat over dit onderwerp en heel veel overleg, is het nu gelukt dat bijna alle politieke partijen akkoord zijn gegaan met het onderzoek.

(foto: SP voerde eerder actie voor onderzoek naar de financiële problemen van de gemeente Delft. Raadsleden Tom Zonneveld en Lieke van Rossum: "De onderste steen moet boven!")

U bent hier