h

SP feliciteert bewoners!

23 juli 2012

SP feliciteert bewoners!

Afgelopen zaterdag heeft de SP de bewoners langs buslijn 82 getrakteerd om ze van harte te feliciteren. Onlangs werd namelijk bekend dat de bus met ingang van volgend jaar toch blijft rijden! Om dat te vieren kwamen tientallen bewoners 's middags een stukje taart halen.

In februari maakte het stadsgewest Haaglanden bekend dat de bus vanaf 2013 niet meer zou gaan rijden. Daarop kwamen de bewoners samen met de SP in actie om deze buslijn, die onder andere langs het ziekenhuis, seniorenwoningen en verzorgingshuizen rijdt te redden. Begin juli bleek dat de honderden handtekeningen zin hebben gehad: er werd besloten de bus overdag te laten blijven rijden.
 Koos Bommele
Foto's: Koos Bommele, DoZ

De buschauffeur van een langskomende bus 82 kreeg van de bewoners ook een stuk taart aangeboden. Men was erg blij dat de bus toch blijft rijden. SP'er Joost van der Sluis: 'Er waren dames en heren bij die me even apart om te vertellen wat de bus en de acties voor hen betekenen. Deze mensen zien een deel van hun leven echt wegvallen als ze bijvoorbeeld niet meer zelfstandig naar hun kinderen kunnen gaan. Deze actie bewijst dat het zin heeft voor mensen om dan in actie te komen.'
 Koos Bommele

U bent hier