h

Red Buslijn 82

29 februari 2012

Red Buslijn 82

De SP Delft start deze week met de campagne 'Red buslijn 82'. De kans is heel groot dat buslijn 82 binnenkort niet meer rijdt door de Buitenhof. Het stadsgewest Haaglanden heeft vorige week namelijk besloten een aantal buslijnen in de regio te schrappen in 2013. Het deel van buslijn 82 tussen het NS Station Delft via de Buitenhof naar de Tanthof (Abtswoudsepark) valt hier ook onder.

De SP vindt het belangrijk dat buslijn 82 blijft bestaan en gaat de komende week de wijk in om mensen op de hoogte te brengen van het besluit van de Stadsgewest Haaglanden. Het besluit ligt tot 6 april ter inzage en is te vinden op de website van Haaglanden. Belanghebbenden kunnen dus de komende weken nog hun bezwaren indienen en duidelijk maken dat de bus moet blijven. Zienswijzen kunnen worden ingediend bij Stadsgewest Haaglanden: Postbus 66, 2501 CB Den Haag.

In de Buitenhof moet men straks meer dan een halve kilometer lopen om bij een bus of tramhalte te komen. Dit kan het openbaar vervoer voor sommige mensen zo goed als onbereikbaar maken. Help mee dit besluit van tafel te krijgen en kom op woensdag 14 maart 2012 naar het buurtoverleg in de Vierhovenkerk!

Datum: Woensdag 14 maart
Tijd: Aanvang 20:00 uur (inloop 19:30 uur)
Locatie: Vierhovenkerk, Obrechtstraat 50, Delft

Maar u kunt nog meer doen. Teken de petitie! In deze petitie roepen we de gemeente Delft op om alles op alles te zetten om dit besluit van het Stadsgewest Haaglanden van tafel te krijgen.

U bent hier