h

Telefoonlijn geopend voor meldpunt Spoorzone

26 mei 2010

Telefoonlijn geopend voor meldpunt Spoorzone

Vandaag gaat de SP langs bij ondernemers in de Delftse binnenstad voor de lancering van het 'Meldpunt Spoorzone'. SP-fractievoorzitter Lieke van Rossum vindt dat het hoog tijd is voor een meldpunt voor al de mogelijke problemen rondom de spoorzone: “Voordat het nieuwe station in Delft af is, moet er veel verbouwd worden. Met alle gevolgen van dien voor omwonenden, winkeliers en bezoekers. Ik ben zeer benieuwd wat iedereen vindt van de Spoorzone tijdens de bouw. Het is van groot belang dat er goed geluisterd wordt, want alleen dan kan zo’n project tot een goed einde komen.”

De afgelopen tijd waren er al regelmatig berichten over slechte situaties rondom de werkzaamheden, en over gebrekkige communicatie daarover vanuit de gemeente. De SP is benieuwd hoe het nu is, en wil ondernemers en bewoners een mogelijkheid bieden om de komende tijd snel aan de bel te kunnen trekken.

Kunt u nog veilig fietsen rondom de spoorzone? Kunnen mensen uw winkel nog bereiken? Wordt u voldoende geïnformeerd over veranderingen in de verkeerssituatie? Laat het weten op werkdagen tussen 18:00 en 21:00 via 06-20659640, of op ieder moment via de website: delft.sp.nl/spoorzone.

U bent hier