h

Grote schoonmaak in Delft

30 mei 2010

Grote schoonmaak in Delft

Grote schoonmaak op het Bastiaansplein

De SP ging deze zaterdag op 'Grote Schoonmaak' in de binnenstad van Delft. In overalls, met bezems en een kliko vol tomaat-sponsjes gingen SP'ers de straat op met de oproep die lijsttrekker Emile Roemer al eerder deed: "Kies op 9 juni voor de grote schoonmaak. Want een stem op de SP telt maar liefst vier keer mee: Je maakt de SP sterk, je trekt de PvdA naar links, je stuurt Balkenende uit het Torentje en je laat de VVD er niet in."

Uitdelen van sponsjes en verkiezings-folders

Opvallend veel mensen gaven aan blij verrast te zijn door het sterke optreden van Emile Roemer bij de TV debatten. Ook het punt van de SP dat het tijd is om er in Den Haag flink de bezem door te halen, leverde veel positieve reacties op.

Kinderen lezen het boekje 'Weet jij het al?'

Naast dit alles heeft de SP dit keer iets speciaals in de campagne: In het kinderboek ‘Weet jij het al?’ beschrijven en verbeelden schrijver Rindert Kromhout en tekenaar Jan Jutte de vele momenten in een kinderleven waarop gekozen moet worden. Ouders, kinderen, en vooral ook enthousiaste grootouders kregen het boekje mee op het Bastiaansplein.

U bent hier