h

SP zorgt woensdag voor extra busdienst naar de TU

15 februari 2010

SP zorgt woensdag voor extra busdienst naar de TU

De SP touringcar dient op woensdag 17 februari als stadsbus van station Delft naar de Technische Universiteit (TU) Delft. Woordvoerder van ROOD, jong in de SP, in Delft en TU-student Geert Roekaarts: "De tramlijn door de TU campus is één van de vele gemeentelijke bouwprojecten geplaagd door vertraging. Door een op één stapeling van technische en bureaucratische problemen lijkt de komst van de tram steeds verder weg. Er wordt zelfs gesproken van 2016 in het ergste geval!" Een aangekondigde tram kan helaas geen studenten vervoeren. Deze moeten het op het moment doen met propvolle bussen. Daarom stelt SP Delft samen met ROOD, jong in de SP, dat er meer bussen moeten rijden. Woensdag rijdt de SP-bus om het goede voorbeeld te geven.

Geert: "Openbaar vervoer dient altijd op orde te zijn. Ook als er gebouwd en gesloopt wordt moet Delft een goed bereikbare stad zijn. Daarom moeten er bij het wegvallen van bepaalde buslijnen door werkzaamheden altijd worden gekeken naar het regelen van nieuwe buslijnen, zeker op een drukke studentenlijn als die naar de TU."

Op Woensdag 17 februari rijdt de SP touringcar vanaf 7:30 tussen station Delft en de TU campus.

U bent hier