h

SP-kandidaat Wim Kramer overleden

19 februari 2010

SP-kandidaat Wim Kramer overleden

Deze donderdag is Wim Kramer, nummer 15 op de kandidatenlijst van de SP voor de gemeenteraadsverkiezingen, na een kortstondige en ernstige ziekte overleden. Hij is 75 jaar oud geworden. Wim is meer dan 10 jaar bestuurslid geweest bij de SP Delft. Door de jaren heen hielp hij via de SP hulpdienst vele mensen bij het invullen van formulieren en aanvragen, bij problemen met de huur of met de afhandeling van schulden.

Afdelingsvoorzitter Bob van Vliet: "Wim stond altijd klaar om mensen te helpen. Hij stond niet voor niets op de ereplek van lijstduwer. Ondanks zijn leeftijd is hij altijd strijdvaardig gebleven, en vol energie om onrecht aan te pakken. Wij, en alle mensen die hij bijgestaan heeft zullen hem missen. We wensen zijn familie, in het bijzonder zijn vrouw Suus, veel sterkte toe."

Dinsdag 23 februari wordt Wim gecremeerd. Op die dag zal de SP in Delft geen campagne voeren.

U bent hier