h

De SP op campagne: op straat en langs de deuren

11 februari 2010

De SP op campagne: op straat en langs de deuren

Het SP campagneteam

Niemand die deze maand in het weekend of tijdens de markt in de stad komt zal het ontgaan: de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart is inmiddels in volle gang. Uiteraard is ook de SP dan op straat te vinden, maar ook belt een team SP'ers in de avonden door heel Delft aan met een verkiezingskrant. SP lijsttrekker Lieke van Rossum: "En dat levert hele leuke reacties op! Ook buiten campagnetijd bellen wij regelmatig bij mensen aan, die dan vaak positief verrast zijn over het feit dat een politieke partij de moeite neemt persoonlijk bij de hele buurt langs te gaan."

SP'ers bellen aan

Op drukke dagen is de SP ook op verschillende plekken op straat te vinden. Natuurlijk in de drukke binnenstad, maar ook bij andere winkelcentra door de stad heen.

Op campagne in de binnenstad

Neem ook eens een kijkje bij ons programma, of spreek een SP'er aan op straat of in uw wijk.

Agenda

U bent hier