h

Agnes Kant komt met SP tour naar Delft!

20 februari 2010

Agnes Kant komt met SP tour naar Delft!

SP on Tour

Deze maandag, 22 februari, bezoekt Agnes Kant, samen met een groot aantal SP-Kamerleden, Delft. Van 14.00 tot 16.00 uur zijn we met de SP touringcar te vinden op het Bastiaansplein. Iedereen is daar welkom om Agnes alles te vragen wat je altijd al van haar wilde weten. Om 15.30 uur houdt Agnes een toespraak.

Tegelijkertijd gaan SP kamerleden op verschillende plekken in Delft op werkbezoek. In het Westerkwartier bij vrijwilligers van de Delftse buurthuizen, bij de werkgroep Fairtrade-gemeente, en bij een aantal studieverenigingen op de Technische Universiteit.

SP-lijsttrekker in Delft, Lieke van Rossum is uiteraard ook aanwezig: "De SP is altijd dichterbij dan je denkt. We zijn de bondgenoot van de mensen die vechten voor buurten, met goede buurthuizen en zonder bureaucratie. samen met iedereen die dat wil, vechten we voor betaalbare huisvesting, goed onderwijs en fatsoenlijke zorg. We pakken de armoede aan omdat iedereen recht heeft op een menswaardig bestaan. We zetten ons in voor banen en een eerlijke beloning."

U bent hier