h

Kredietcrisis en Sinterklaas

29 november 2008

Kredietcrisis en Sinterklaas

Winkelend publiek kregen een SP-krant aangeboden

Op een steenworp afstand van Sinterklaas en Amerigo, deelden SP'ers vandaag in de binnenstad de krant van de SP over de kredietcrisis uit. Onder de kop "Het moet NU anders, het antwoord van de SP op de kredietcrisis" staan daarin onder andere 30 concrete voorstellen om er voor te zorgen dat we in de toekomst een eerlijker en stabieler financieel systeem krijgen.

Uiteraard raakten sommige mensen wat langer in gesprek en bleek dat ook veel winkelende mensen – net als de SP – nogal verbouwereerd zijn over het salaris en de mogelijke bonussen voor Gerrit Zalm voor zijn nieuwe baan als directeur van ABN-Amro en Fortis Bank Nederland. Verder gingen de gesprekken vooral over de invloed van de crisis op gewone werknemers.

De kredietcrisiskrant is hier online te lezen.

U bent hier