h

SPelen in Walibi

21 mei 2008

SPelen in Walibi

Zondag 18 mei was in Walibi de SPelen familiedag. Vanuit Delft zijn we met een bus naar Walibi gegaan waar de SP een politieke bijeenkomst had georganiseerd, in combinatie met een dagje uit in het pretpark Walibi.
SP-Terrein op Walibi

We werden verwelkomd door een band
's Ochtends vroeg vertrokken van het station in Delft en rond half 11 waren we in Walibi. Daar begon het programma op het podium in de open lucht. Javier Guzman trad op, de Corona's speelden verzoeknummers en Paul Ulenbelt leidde een recordpoging voor het Guiness book of Records. Bij de ingang had iedereen een fluitje gekregen en we hebben het record gezet op 5450 mensen die tegelijkertijd op een fluitje bliezen. Daarna kon iedereen op eigen gelegenheid het park in of meedoen aan de debatten.
Paul Ulenbelt begeleidt de recordpoging

Aan het eind van de middag was er een optreden van Krezip en Jan Marijnissen. Terug in de bus was iedereen vol enthousiasme over de geweldige dag en zijn we terug gereden naar Delft.
Terug naar de bussen

U bent hier