h

1 mei bijeenkomst in het teken van Calvé

29 april 2008

1 mei bijeenkomst in het teken van Calvé

Op 1 mei wordt in Delft een gezellige avond met discussie, zang en hapjes georganiseerd samen met de PVDA, GroenLinks en ABVAKABO. Aad Verhoeff, een van de auteurs van het boek 'De spraakmakers' komt spreken over het werk aan zijn nieuwe boek over 125 jaar Calvé.

Op de avond zorgt het straat orkest Eigen Hulp voor de muzikale omlijsting. De huisgemaakte hapjes komen van Fatima El Marini.

De bijeenkomst vindt plaats in TOP (voormalige postkantoor) aan de Hyppolytusbuurt 14, Delft. Het programma begint om 20.00uur. De zaal is open vanaf 19.30uur. Een prima kans om eens wat te drinken en te praten met ander politiek geintereseerden in Delft en omstreken aan het eind van een vrije avond.

De website van Aad Verhoeff
De website van de werknemers van Calve

U bent hier