h

Blog alle

17 maart 2021

SP Stemmers, bedankt

Foto: Joost van der Sluis / SP Stemmers bedankt poster

De SP-Stemmers bedankt! posters hangen weer! Iets te vroeg, maar dat kon niet anders met de avondklok. Alle stemmers bedankt voor hun stem. Wil je ons verder helpen? Kijk op sp.nl/doemee.

Lees verder
16 maart 2021

Gelukkig hebben we de foto's nog...

Foto: Joost van der Sluis / Spandoek boven A13

Het spandoek hing net, moesten we het alweer weghalen van een medewerker van de gemeente Den Haag. (Wat deed die in Delft?) Gelukkig hebben we de foto's nog. Ook van onze andere poster-acties van deze week...

Lees verder
14 maart 2021

Klimaatalarm

Foto: SP Delft / SP Delft bij het klimaatalarm 2021

Ook in Delft hebben actievoerders vandaag het klimaatalarm geslagen. In verschillende plaatsen in Nederland vond vandaag deze actie plaats. De SP was er ook.

Lees verder
13 maart 2021

Laatste weekend van de campagne

Foto: SP Delft / Lieke en Shuhail campagne In de Hoven 2021

Vandaag was een groot aantal SP vrijwilligers aan de slag voor een eerlijk Neerland! In de Hoven hoorden we van veel mensen dat de ongelijkheid aangepakt moet worden!

Lees verder
10 maart 2021

SP Kamerlid Sandra Beckerman op bezoek in de Poptahof

Foto: SP / Ophangen spandoek Reigerflat in Delft

SP kamerlid Sandra Beckerman heeft vorige week op een dag op 5 plaatsen in Zuid Holland bewoners geholpen bij acties voor hun woningen. Daar is nu een filmpje van gemaakt.

Lees verder
20 februari 2021

Krakers-heimwee: lege sociale huurwoningen in Delft

Foto: SP Delft / Leegstaand huis bij Brasserskade

Vandaag zagen we een leegstaand huurhuis van Vestia. De SP was daar om de bewoners te vragen onze Vestia-actie te steunen. Tot onze verbazing zeiden de buren dat het huis al minstens een jaar leegstaat. En dat terwijl er honderden mensen in Delft op zoek zijn naar een betaalbaar huis.

Lees verder

U bent hier